Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Stickx Arcade

Laatst bijgewerkt: 15 November 2023

Deze algemene voorwaarden ("Voorwaarden") zijn van toepassing op het gebruik van de diensten en de website van Stickx Arcade B.V. ("Stickx Arcade", "wij", "ons" of "onze"). Door gebruik te maken van onze diensten en website stemt u in met deze Voorwaarden. Lees ze zorgvuldig door voordat u gebruikmaakt van onze diensten.

1. Toegang tot en Gebruik van de Diensten

1.1. U dient de toepasselijke leeftijdsvereisten te respecteren om toegang te krijgen tot en gebruik te maken van onze diensten.

1.2. U bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden onder uw account.

1.3. U dient zich te houden aan onze huisregels en aanwijzingen van ons personeel tijdens uw bezoek aan Stickx Arcade.

2. Reserveringen en Betalingen

2.1. Voor reserveringen en betalingen gelden specifieke voorwaarden die van toepassing zijn op de door u gekozen diensten en arrangementen.

2.2. Betalingen voor diensten en arrangementen dienen op de aangegeven wijze te worden voldaan.

3. Annuleringen en Restituties

3.1. Annulerings- en restitutievoorwaarden zijn afhankelijk van het geboekte arrangement en worden op het moment van reservering verstrekt.

4. Intellectuele Eigendom

4.1. Het is niet toegestaan om onze merknaam, logo's, handelsmerken of enige andere intellectuele eigendom van Stickx Arcade te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

5. Aansprakelijkheid

5.1. Stickx Arcade is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade aan persoonlijke eigendommen of letsel tijdens uw bezoek aan onze locatie.

6. Wijzigingen in de Voorwaarden

6.1. Stickx Arcade behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. De meest recente versie van de Voorwaarden zal beschikbaar zijn op onze website.

7. Contactgegevens

7.1. Voor vragen of opmerkingen over deze Voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via: